NEGA DOLGIH LAS

Dolgi lasje so od nekdaj pojem privlačnosti, čutnosti in razkošja. Si jih želite imeti tudi vi? Nič lažjega. Cheveux Longs je negovalni koncept s popolnoma novo proteinsko učinkovino na osnovi pšenice, namenjen posebej negi dolgih las.

Pri dolgih laseh je zelo pomembno vzdrževati naravno vsebnost vlage. V nasprotnem primeru je ogrožena lasna struktura. Tipični znaki za to so: večje poškodbe vrhnjice in s tem povezana ekstremna hrapavost lasne površine, izguba leska, oteženo česanje, krhkost ali cepljenje las.

Cheveux Longs Complexe nudi zaščito, obnovo in rekonstrukcijo celotnega lasnega vlakna, od vrhnjice pa vse v notranjost lasu. Učinki izdelkov za dolge lase skrbijo za najboljšo možno nego in oskrbo za razcepljene, suhe, porozne kot tudi občutljive lasne konice.


La Biosthetique frizer v vaši bližini vam bo svetoval pri izbiri prave nege las in lasišča. Svetoval vam bo na podlagi dvominutnega testa lasišča z indikatorji stanja. Le ob pravilnem izboru izdelkov in njihovi pravilni uporabi boste ponosni lastniki zdravih in sijočih dolgih las.