POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija pričesk POMLAD/POLETJE 2015

Lepote ni mogoče kreirati brez svobode v odkrivanju. Skratka. Da bi ustvarili nekaj velikega, moramo biti pripravljeni vložiti veliko energije v malenkosti, korak za korakom, pogumno proti cilju. Vsaka pričeska je sestavljena iz veliko majhnih rezov, kot je vsako mesto sestavljeno iz veliko hiš in vsaka hiša iz veliko opek. To kolekcijo smo odkrivali skupaj z njeno lokacijo. Z vizijo lepote smo opazovali, odkrivali in se učili na poti. Do popolnosti, v velikem in majhnem, v vsakem trenutku, to je naš cilj: kultura popolne lepote.

POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija ličenja POMLAD/POLETJE 2015

Skrivnost je v malih stvareh, ki sestavljajo celoto. V njih je bistvo. Pomemben je vsak detajl. Lepota izkoristi pravi trenutek, sekundo, da zasije in pokaže nekaj, veliko ali vse svoje čare. Najdemo jo v najmanjši cvetlici ali v veličastni igri oblakov na nebu. V pomežiku oči ob nasmehu. V vetru. V soncu. V luni. Nekatere stvari so popolne same po sebi. Lepoto moramo odkriti. Če to želimo ali ne. Lepota je stil. In je naključje. Je zavest in odločitev, kakor tudi trenutek sreče. Je ljubezen za vsak detajl in hkrati sproščenost duha, ki nikoli ne izgubi vizije.

 
 

LEVJA KRALJICA

Kolekcija pričesk POMLAD - POLETJE 2015

Barva je njen zaščitni znak: rdeča simbolizira moč in toplino. Dolgi kodri izžarevajo ženstvenost in čutnost, so umirjeni, a hkrati razkošni. Videz pooseblja trend naravnega in samozavestnega videza.

Močno rdeči in bakreni toni, s svetlečimi rdečkasto-blond prameni, so lahko oblikovani vznemirljivo enstveno ali pa so definirani in močni - so opazni in neustavljivo privlačni.

 

Styling & Finish

CARE SHAMPOO CURL
Care Shampoo iz linije Curl je šampon, ki nežno čisti lase in jih gladi ter vlaži.
ACTIVATOR CURL
Losjon Activator Curl naredi vaše kodre elastične in zagotavlja obstojno in izrazito obliko kodrov.
DEFINING CREAM CURL
Krema za končno oblikovanje sijočih kodrastih in valovitih las lase združuje v jasno oblikovanje.

POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija pričesk POMLAD/POLETJE 2015

LEVJA KRALJICA

ŽAMETNE SANJE

IGRIVI GLAMUR

POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija ličenja POMLAD/POLETJE 2015

NATURAL GLAM

ČUTNO POLETJE

VROČE POLETNE NOČI

USTVARJAMO

ZAKULISJE

VIDEO

GALERIJA SLIK