POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija pričesk POMLAD/POLETJE 2015

Lepote ni mogoče kreirati brez svobode v odkrivanju. Skratka. Da bi ustvarili nekaj velikega, moramo biti pripravljeni vložiti veliko energije v malenkosti, korak za korakom, pogumno proti cilju. Vsaka pričeska je sestavljena iz veliko majhnih rezov, kot je vsako mesto sestavljeno iz veliko hiš in vsaka hiša iz veliko opek. To kolekcijo smo odkrivali skupaj z njeno lokacijo. Z vizijo lepote smo opazovali, odkrivali in se učili na poti. Do popolnosti, v velikem in majhnem, v vsakem trenutku, to je naš cilj: kultura popolne lepote.

POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija ličenja POMLAD/POLETJE 2015

Skrivnost je v malih stvareh, ki sestavljajo celoto. V njih je bistvo. Pomemben je vsak detajl. Lepota izkoristi pravi trenutek, sekundo, da zasije in pokaže nekaj, veliko ali vse svoje čare. Najdemo jo v najmanjši cvetlici ali v veličastni igri oblakov na nebu. V pomežiku oči ob nasmehu. V vetru. V soncu. V luni. Nekatere stvari so popolne same po sebi. Lepoto moramo odkriti. Če to želimo ali ne. Lepota je stil. In je naključje. Je zavest in odločitev, kakor tudi trenutek sreče. Je ljubezen za vsak detajl in hkrati sproščenost duha, ki nikoli ne izgubi vizije.

 
 

IGRIVI GLAMUR

Kolekcija pričesk POMLAD - POLETJE 2015

Čaščenje individualnosti: kratki lasje z različnimi, asimetričnimi dolžinami ponujajo neskončno možnosti oblikovanja, od divje razigranega do meščansko močnega, od ležerno morskega videza za vsak dan do popolnega izgleda v preplesani noči - za vsako situacijo čisto nov svet in možnosti.

Trend v najboljšem pomenu stoji sam zase: močen, kreativen, primeren za poslovni izgled ali drzne in igrive kombinacije.

Inspiracija za izgled je vzeta iz različnih stilov, je hkrati športen, glamurozen, tudi s kančkom punk mode: za poletni videz poln strasti, za nekaj posebnega v vsakdanjiku, za prav vsako žensko.

 

Styling & Finish

SHAMPOOING BEAUTE
Shampoo Beaute s svojo kremno strukturo nežno in negovalno očisti lasišče in lase.
CONDITIONNEUR EXPRESS
Conditionneur Express naredi lase voljne in bolj sijoče.

POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija pričesk POMLAD/POLETJE 2015

LEVJA KRALJICA

ŽAMETNE SANJE

IGRIVI GLAMUR

POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija ličenja POMLAD/POLETJE 2015

NATURAL GLAM

ČUTNO POLETJE

VROČE POLETNE NOČI

USTVARJAMO

ZAKULISJE

VIDEO

GALERIJA SLIK