POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija pričesk POMLAD/POLETJE 2015

Lepote ni mogoče kreirati brez svobode v odkrivanju. Skratka. Da bi ustvarili nekaj velikega, moramo biti pripravljeni vložiti veliko energije v malenkosti, korak za korakom, pogumno proti cilju. Vsaka pričeska je sestavljena iz veliko majhnih rezov, kot je vsako mesto sestavljeno iz veliko hiš in vsaka hiša iz veliko opek. To kolekcijo smo odkrivali skupaj z njeno lokacijo. Z vizijo lepote smo opazovali, odkrivali in se učili na poti. Do popolnosti, v velikem in majhnem, v vsakem trenutku, to je naš cilj: kultura popolne lepote.

POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija ličenja POMLAD/POLETJE 2015

Skrivnost je v malih stvareh, ki sestavljajo celoto. V njih je bistvo. Pomemben je vsak detajl. Lepota izkoristi pravi trenutek, sekundo, da zasije in pokaže nekaj, veliko ali vse svoje čare. Najdemo jo v najmanjši cvetlici ali v veličastni igri oblakov na nebu. V pomežiku oči ob nasmehu. V vetru. V soncu. V luni. Nekatere stvari so popolne same po sebi. Lepoto moramo odkriti. Če to želimo ali ne. Lepota je stil. In je naključje. Je zavest in odločitev, kakor tudi trenutek sreče. Je ljubezen za vsak detajl in hkrati sproščenost duha, ki nikoli ne izgubi vizije.

 
 

ŽAMETNE SANJE

Kolekcija pričesk POMLAD - POLETJE 2015

Pametno je seksi: samozavestna, jasna in odločna, a nežna in nikoli stroga. Trend, ki vsebuje veliko elementov - igrivost, kreativno ženstvenost in globino, ležernost ter občutek polnosti.

Igra s svetlobo in barvo, od kostanjevo rjave do svetlo blond pramenov, jasno definirani in počesani nazaj - za videz poln globine, vsem dobro znan, a vseeno vsak pogled odkrije nekaj novega. Naravna ležernost tega videza nastane iz ljubezni do vsakega detajla, barve in reza, kajti lepota je ravno v tem.

 

Styling & Finish

PILVICURE SHAMPOO VITAL
Šampon nežno čisti lase in lasišče. Lasna struktura se okrepi.
FLUIDE VOLUME
Pilvicure Creme poveča volumen in vitalnost finih in valovitih las ter neguje trajno skodrane ali barvane lase.
CREAM CLAY
Cream Clay jasno opredeli fine lase in jim da svilen mat sijaj.

POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija pričesk POMLAD/POLETJE 2015

LEVJA KRALJICA

ŽAMETNE SANJE

IGRIVI GLAMUR

POMLAD/POLETJE — KOLEKCIJA 2015

Nova kolekcija ličenja POMLAD/POLETJE 2015

NATURAL GLAM

ČUTNO POLETJE

VROČE POLETNE NOČI

USTVARJAMO

ZAKULISJE

VIDEO

GALERIJA SLIK