La Biosthetique: Doživite popolno lepoto!

O podjetju 

V Parizu, metorpoli mode in lepote, je sedež mednarodnega podjetja La Biosthetique. V začetku petdesetih let je biokemik Marcel Contier razvil senzacionalen in inovativen koncept "Total Beauty". Po tej osnovni zamisli znanstveniki v družinskem podjetju La Biosthetique tudi danes razvijajo izdelke v najsodobnejših laboratorijih brez poskusov na živalih, na osnovi najnovejših rezultatov s področja kozmetike in medicine. La Biosthetique posebno pozornost namenja naravnim sestavinam, poznavanju bioloških procesov v telesu in zagotavlja najvišjo kvaliteto kozmetike za nego telesa in las.

 

Izdelki

Znamka La Biosthetique ponuja serijo izdelkov za nego kože in las: od nege, oblikovanja in barvanja las, do nege obraza in kolekcije ličil. Pridobivanje surovin in celoten potek je podvržen natančno definiranim in strogim merilom. Izdelki delujejo na ozko definiranih področjih in odpravljajo točno določene težave s kožo in lasmi. La Biostetique frizer je usposobljen, da vam svetuje glede pravilnega izbora izdelkov in njihove uporabe. Svetovanje poteka na podlagi posebnih testov, ki določijo stanje vaše kože ter lasišča in las. Na podlagi testov vam La Biosthetique frizer določi tretma za nego in odpravljanje težav. 


Saloni

La Biosthetique uporablja 8.000 salonov po vsem svetu. Podjetje zanje dobro skrbi, kar je ključno načelo v konceptu partnerstva La Biosthetique. Ta koncept si je zamislil ustanovitelj družbe Marcel Contier, ki je želel pomagati frizerjem pri izgradnji poklicne poti. La Biosthetique frizer vam v naših salonih nudi posebno doživetje in oseben pristop. Tako vam La Biosthetique saloni nudijo ekskluzivno doživetje. Ko nekdo izkusi La Biosthetique pristop, zagotovo postane naša redna stranka. Podjetje ponuja zanesljivost, stanovitnost in nenehen razvoj. V današnjem času so te vrednote neprecenljive. Mnogi lastniki naših salonov, znani kot "biostetiki", so člani Société Française de Biosthétique, združenja frizerjev, ki v prvi vrsti služi kot platforma za druženje, a daje tudi občutek, da ste del velike družine.